A lencse méret mellett a napelem méret is fontos

Ha valaki használ szemüveget akkor tudja, hogy a szemüveg mérte nem mindegy mekkora. Hiszen a fejünk méretéhez kell szemüveget választani. Sőt, nem is áll jól minden fazon mindenkinek, így alaposan meg kell nézni, hogy mi az, ami nekünk valóban jól áll.

Általában mindenben alapos vagyok és jól átgondolom a döntéseimet. Amikor a napelem telepítésre került a sor, akkor is nagyon sokat olvastam utána az interneten és mindent tudni szerettem volna, amit csak lehet. Úgy gondolom, hogy így tudom meghozni a legjobb döntést. És milyen jól tettem. Hiszen ennek köszönhetően találtam rá az interneten a Napelem Pályázatok oldalára. Itt nagyon sok információt megkaptam a napelemekről és azok telepítéséről. Sőt, még azt is megtudtam, hogy a háztetőnek milyen feltételeknek kell megfelelnie, ha oda szeretnénk telepíteni a modulokat.

napelem mérete

Egy szakember természetesen ezeket megnézi és felméri a helyszíni felmérés során. Amennyiben a Napelem Pályázatokat bízod meg ezzel a feladattal, akkor ingyen megteszik ezt neked. Ekkor megnézik, hogy a tető elég erős-e ahhoz, hogy elbírja a modulokat. Megnézik a tető tájolását és dőlésszögét, az esetleges árnyékoló tényezőket és azt is, hogy hol helyezkednek el az elektromos rákötési pontok. Ha mindezt megnézték és tudják azt is, hogy mennyi a ház energiafogyasztása, akkor tudnak árajánlatot készíteni. Hiszen nem mindegy a napelem mérete sem. Ha kisebbeket használnak, akkor később, ha bővíteni szeretnéd a napelemek számát, sokkal egyszerűbb dolgod lesz.

Ha megbízható csapatra van szükséged, akik tudják azt is, hogy a napelem mérete is fontos és a teljesítményhez mérten választják ki őket, akkor keresd bizalommal a Napelem Pályázatok csapatát. Nekem nem okoztak csalódást. Szerintem neked sem fognak.