A tisztánlátás mindig fontos

Ha valaki szemüveges, akkor pontosan tudja, hogy mennyire fontos a szemünk épsége. Ahhoz, hogy mindig tisztán lássunk és minden részletet észrevegyünk a mindennapok során, ehhez elengedhetetlen az is néha, hogy szemüveget hordjunk.

Ha nem látunk rendesen, akkor nem kell mást tennünk, mint ellátogatnunk a legközelebbi optikába. Itt alaposan megvizsgálják a szemünket és máris olyan szemüveget hordhatunk, amivel újra élesen láthatunk.

Amikor elmentem az éves szűrésre, akkor az optikussal nagyon sok mindent megbeszéltünk. Itt került szóba a család fotózás is. Ő már több ilyen fotózáson részt vett, ezért bátran merte ajánlani nekem Szoboszlai Krisztit.

Elmondása szerint Szoboszlai Krisztivel azért jó együtt dolgozni és hozzá menni család fotózásra, mert könnyen szót ért a gyerekekkel, így nem lesz szenvedés az egész fotózás.

Nagyon jó szokott lenni nála mindig a hangulat, aminek köszönhetően mindenkiről a legjobb képek tudnak készülni.

Lelkiismeretesen dolgozik és az összes munkájából a legjobbat szeretné kihozni, ami a végeredményen mindig nagyon látszik.

Olyan egyedi képeket készít, amikről ránézésre egyből megmondható, hogy ezek az ő munkái. Amennyiben szívesen együtt dolgoznál egy olyan fotóssal, aki lelkiismeretes, minőségi munkát végez, könnyű vele kijönni, és gyönyörű munkát végez, akkor keresd bizalommal Szoboszlai Krisztit. Benne és az elkészült képekben biztosan nem fogsz csalódni.

A család fotózáson kívül egyébként vállal más témájú fotókat is, mint pl. kismama fotózás, esküvői vagy jegyes fotózás, művészi/glamour fotózás, gyermekfotózás, portré, élmény fotózás, fine art gyermek/felnőtt fotózás.

Ha ezek közül valamelyikre szükséged lenne, akkor nem kell mást tenned, mint felmenni Szoboszlai Kriszti weboldalára, ahol minden fontos és szükséges információt megtalálhatsz.

A weboldala nagyon szépen össze lett rakva. Itt részletesen tájékozódhatsz a különféle fotózási fajtákról, azoknak a menetéről, mivel érdemes előre készülni, mire számíthatsz stb.

Amikor eldöntöd, hogy milyen fotózásra szeretnéd felkérni Krisztit, akkor előre mindig megbeszélitek a koncepciót, hogy milyen ruhákkal érdemes készülni, ha szükséges akkor tud ajánlani profi sminkest és fodrászt is, kiegészítőket nem szükséges hoznod magaddal hiszen azt tud biztosítani számodra. Illetve azt is előre megbeszélitek, hogy kinti vagy beltéri fotózást szeretnél. Amennyiben arra esik a választásod, hogy szabadtéri fotózást szeretnél, akkor mindenképp érdemes lehet figyelni az időjárási előrejelzést. Hiszen pl. esős vagy nagyon szeles időben nem tudnak jó képek készülni. Kivéve, ha pont ez a koncepció.

Nem magadnak szeretnél fotózást, hanem valamelyik szerettednek? Ajándékba is adhatsz fotózást. Ezért hozta létre Szoboszlai Kriszti az ajándékutalványt. Ennek köszönhetően nagyszerű élményt ajándékozhatsz bármilyen rokonodnak vagy barátodnak. Ezt a meglepetést kérheted postai úton vagy digitális formában is.

Ha úgy döntesz, hogy időpontot foglalsz, akkor többfajta csomagajánlat közül tudsz választani. Van Alap, Exkluzív és VIP csomag. A weboldalon mindegyikről részletesen tudsz tájékozódni.

Nézd meg az oldalon található referencia munkákat és döntsd el, hogy neked mennyire tetszenek a képei. Ha szimpatikus Szoboszlai Kriszti és a munkája, akkor ne habozz és foglalj hozzá időpontot mielőtt. A téli és őszi időszakban gyorsan fogynak a helyek, úgyhogy ilyenkor érdemes lehet előre foglalni.

Győződj meg a saját szemeddel is Kriszti profizmusáról és csodáljátok még évek múltán is az általa gyönyörűen elkészített képeket.