Az optikusom ajánlotta a Gumidiszkont weboldalát

Szemüvegesként gyakran járok optikushoz. Persze elsősorban nem azért, mert olyan gyakran töröm össze a szemüvegemet. Inkább kisebb javításokra szokott szükségem lenni, mint például egy papucs megerősítése, vagy egy-két csavar meghúzása. Legutóbb amikor nála jártam, kiderült, hogy nem csak abból a szempontból járunk egy cipőben, hogy mindketten ugyanolyan szemüveget hordunk. Hanem abból a szempontból is, hogy mindkettőnknek új nyári gumi szettre van szüksége. Az optikus azt ajánlotta, ha kényelmesen, de ezzel együtt megbízhatóan vennék gumiabroncsot, keressem fel a Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással weboldalt, mert az ő családjukban már nagyon sokszor bevált.

Hazaérve rá is kerestem a weblapra. Ezt pedig egyáltalán nem bántam meg.

Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással

A gumidiszkont.hu weboldala egy olyan internetes áruház, ami számos autós válláról leveszi azt a terhet, hogy autógumiért kellene rohangálni. Segítségükkel ugyanis kényelmesen rendelhetjük meg az új abroncsot vagy abroncsokat. Ráadásul ezt anélkül tehetjük meg, hogy félnünk kéne attól, hogy a megrendelt gumi mérete nem lesz jó, vagy nem fog passzolni a kocsink szériájához.

A megfelelő abroncs kiválasztásában a legtöbbet a Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással felület segít. Ennek segítségével ugyanis többféle paraméter mentén, különböző adatok megadásával és kiválasztásával tudjuk úgy szűrni az oldal kínálatát, hogy csak olyan abroncsokat mutasson, amelyek megfelelőek lehetnek a számunkra.

A keresőfelületen a szűréshez felhasználhatjuk a gumiabroncsra vonatkozó adatokat. Meg tudjuk adni, hogy milyen méretű gumit keresünk. Beállíthatjuk, hogy az abroncs, amit épp keresünk, szezonális szempontból téli, nyári vagy négyévszakos. Megadhatjuk az autónk típusát. És olyan fontos indexeket, amelyek komolyan beleszólhatnak például a gumiabroncs kopásába. A Gumidiszkontnál az sem baj, ha nem tudjuk, hogy pontosan hol találhatjuk meg vagy hogyan számíthatjuk ki ezeket az adatokat. A weboldalon ugyanis minden alaposan le van írva, amit az online gumiabroncs-vásárlás előtt(és alatt) tudni érdemes.

A gumiabroncsra vonatkozó adatok helyett választhatjuk azt a megoldást is, hogy az autónk paraméterei alapján szűkítjük a termékkínálatot. Ebben az esetben egy legördülő listából tudjuk kiválasztani az autónk márkáját, típusát, gyártási évét, valamint kivitelét. Így a találatként feldobott gumiabroncsok garantáltan nem okoznak majd szériával kapcsolatos problémát sem.

Ha megtaláltuk a megfelelő abroncsot vagy abroncsszettet, akkor következhet a rendelés. Ezután pedig várhatjuk, hogy a futárszolgálat kiszállítsa a megvásárolt termékeket. A gumidiszkont.hu azokat a rendeléseket, amelyeket egy munkanapon délig leadnak, még aznap feldolgozza, másnap pedig már szállítja is. Az oldalon a vásárlással, szállítással és fizetéssel kapcsolatban minden szükséges infót megtalálunk.

Nagyon hálás vagyok az optikusomnak a tippért, mert úgy tűnik, innentől kezdve az autógumi-vásárlás gyors és egyszerű lesz. Ha te is erre vágysz, keresd a Gumidiszkontot!