Azt hittem rosszul látok: ennyi fagyigép egy helyen?!

Nem mondom, hogy rossz a szemem. Soha nem volt még szemüvegem és a környezetemben is sasszeműként szoktak emlegetni – bár igaz, hogy nincs túl magasan a léc a sok vaksi között. Azt kell mondanom, hogy összességében nincs gond a látásommal, de most mégis azt hittem, hogy nem látok jól – mert hogy nem hittem a szememnek, mikor a Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalára tévedtem. Itt annyira sokféle fagyis berendezést lehetett látni, hogy nem is igazán tudtam, hogy melyikbe mélyedjek bele jobban.

Édesanyám nem rég indította el a saját vállalkozását: különleges, egyedi fagyikat készít. Eredetileg optikusként dolgozott, de hobbiból fantasztikusan kreatív fagyi desszerteket készített – aztán rábeszéltük, hogy csinálhatná ezt nagyüzemben. Úgyhogy most szedjük össze neki az ehhez szükséges eszközöket és berendezéseket, hogy megnyílhasson a fagyizó.

Az rdealer.hu oldala azért tűnt már elsőre is remek választásnak a berendezések beszerzésére, mert hogy nem csak a fagylalthoz kapcsolódó termékek voltak elérhetők a felhozatalban, hanem például mosogatógépek is, vagy kemencék és sütők, ha mondjuk egy pizzériával terveznénk kiegészülni a jövőben – mert hogy ezt szintén nagy előszeretettel készítjük el magunknak, s másoknak egyaránt.

A Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon csúcstechnológiával üzemelő fagylaltfőző berendezéseket lehet vásárolni, amikkel sokkal könnyebb nagy mennyiségben elkészíteni azokat a remek recepteket, amiket édesanyám megálmodott otthon a konyhában. A legmenőbb márkák termékei sorakoznak fel a kínálatban, amik kivétel nélkül remek megbízhatósággal bírnak és természetes, hogy könnyű őket kezelni – erről bővebben lehet olvasni a berendezések ismertetőjénél.

Aztán egy fagyis üzlet nem működhet fagylaltpult nélkül. De ahogy említettem, az rdealer.hu-n mindent is be lehet szerezni, tehát ezekből a vitrinekből is igen gazdag a választék. Nem csak arra értve, hogy mennyiféle fagyit lehet belőle árusítani, hanem arra nézve is, hogy milyen színben és milyen kialakításban lehet hozzá jutni. Van például egy zöld színű pult, ami nagyon tetszene, mert remekül illik a kigondolt színsémákhoz.

Ha pedig már beindul az üzlet, akkor egy nagyon jópofa kisautóval simán lehet mozgó büfé jelleggel is üzemeltetni néhány fagyi típussal az üzletet, hogy aztán legyen becsalogatott vendégek is. Erre vonatkozólag is láttam jó ötletet a Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer lapfülön, szóval nem fogom szem elől téveszteni ezt a webet, mert nagyon sok hasznos tipp és konkrét megoldás van rajta.

Minden termék áráról telefonon kell érdeklődni, ahol megtörténhet az ajánlat adás és a teljeskörű tájékoztatás. Szerintem jobb is erről személyesen egyeztetni, gyorsabb és egyszerűbb, mint e-mailen oda-vissza dobálni az üzeneteket. Azt hiszem, hogy holnap fel is hívom őket, hátha tudnak néhány jó tanáccsal és talán jó ajánlatokkal is szolgálni. Elvégre, aki a Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer nevet viseli, az biztosan nagyon otthon van minden ilyen termékben -főleg, hogyha ennyi neves márka képviselteti magát a webshopjában. Ha titeket is érdekel, akkor rdealer.hu a weboldal, amire érdemes rákeresni.