Egy optikában nem új lencsét lehet kapni

Már egy ideje halogattam az új szemüveg elkészíttetését, mert valahogy sosem tudtam elég időt szánni rá. Viszont a múlt héten ez is bekövetkezett. Amíg vártam a szemüvegem elkészülését, egészen jól elbeszélgettünk az egy optikussal. Szóba került többet között az energetikai tanusítvány is.

Elmesélte, hogy az Eco teamet bízta meg ennek a kiállításával és egyáltalán nem bánta meg. Sőt, azóta mindenki csak ajánlani tudja őket. Hiszen rövid határidővel és Magyarország egész területén dolgoznak. Így akár 12-24 órán belül már el is készülhet az energetikai tanusítvány.

De mi is az az energetikai tanúsítás?

Sokáig én sem tudtam, de a honlapjukon nagyon jól és érthetően el van magyarázva. Röviden: megmutatja, hogy a ház/ lakás fenntartásához mennyi energiára van szükség.

Ez akkor lehet hasznos, ha meg szeretnénk pályázni valamit és ahhoz kérnek ilyen tanúsítást vagy pedig ingatlan eladás esetén lehet még szükség energetikai tanúsítványra.

Az Eco team oldalán minden fontos és hasznos információt meg lehet találni, amire szüksége lehet az embernek. Még véleményeket is lehet olvasni róluk. Szerintem ez egy nagyon jó dolog, hiszen én gyakran szoktam is keresni az ügyfél vagy vásárlói véleményeket. Szerintem ezek sokat el tudnak mondani egy cégről. Ha sok az elégedett ügyfél, akkor nagy valószínűséggel nekem se fognak csalódást okoznak. Legalábbis én így gondolom.

Még egy kis ajándékkal is meglepik a megrendelőiket, hiszen minden megrendelésük mellé egy 4000Ft értékű Ingatlan kisokost is adnak az ügyfeleknek. Szerintem ez nagyon hasznos ajándék, így alig várom már, hogy én is elolvashassam.

Én annyira nem vagyok jártas az energiafogyasztás témában, viszont az Eco team mindent közérthetően oszt meg az oldalon keresztül. Még blog cikkeket is írnak. Úgyhogy ha kíváncsi vagy és szívesen olvasnál a témában, akkor sok érdekes és hasznos cikkre bukkanhatsz.

Kétféleképpen kapcsolatba tudsz lépni velük: telefonon és a honlapon az űrlap kitöltésével. Szerintem ez egy nagyon hasznos dolog, hogy már az oldalon keresztül is fel lehet venni velük kapcsolatot, hiszen ez néha gyorsabb és kényelmesebb megoldás tud lenni. Miután ezt megtetted, máris kezdetét veszi a közös munka és már akár másnap a kezedben is tarthatod a tanúsítványt.

Ha Neked is szükséged van energetikai tanúsítványra egy pályázat miatt, vagy mert eladnád az ingatlanod, akkor az Eco team csapatát érdemes lehet fontolóra venni. Nem csak gyorsan dolgoznak, de nagyszerű szakemberek is. Az oldalukon pedig minden hasznos információt megtalálsz, ha kérdésed adódna.