Ezeknek a szappanoknak a minősége nem csak optikai csalódás

12 éves korom óta van gondom a szememmel. Nem tartom ezt valami szörnyűségnek, hiszen már olyan régóta velem van az, hogy nem látok távol, hogy másképp már el sem tudnám képzelni az életemet. Volt egy időszak azonban, amikor nagyon utáltam szemüveget hordani. Ezért nem is hordtam. Szerencsére a szemem nem túlságosan rossz, tehát komolyabb problémát nem okozott ez a hozzáállásom, de emiatt évekig nem láttam rendesen a külvilágot.

A kontaktlencse felfedezése vetett véget ennek a különös időszakomnak. Azelőtt nem is gondoltam arra, hogy ez konkrétan a megoldás minden problémámra. Így nem éreztem cikinek magamat a szemüvegemben és mellette tökéletesen láttam is. Azóta egyébként megbékéltem már a szemüveges léttel és szívesen hordom bárhova. Ha azonban sportolni megyek, különösen ha gördeszkázni, akkor rendszeresen használok kontaktlencsét is.

Az életemben azonban nem ez volt az egyetlen ilyen nagy felfedezés. A tisztálkodással kapcsolatban is elképesztő újításokat tudott hozni egy Biocity nevű oldal és a biocity.hu/collections/szappanok részlege. Az egyik barátomnál jártam vendégségben, mikor megláttam, milyen egyedi és különleges szappanjaik vannak. Megkérdeztem, hogy honnan rendelték és átküldte nekem a biocity.hu/collections/szappanok linket. Egész hazáig csak arra gondoltam, milyen jó lesz már a gép elé ülni és fellépni a Biocity oldalára.

A lelkesedésem nem volt alaptalan. Mikor beléptem az oldalra, azonnal éreztem, hogy valami nyugalom siklik át rajtam. A színek is békések voltak, illetve mindent könnyedén el tudtam érni. A kezdőlapon amúgy böngészni lehet ömlesztett termékek közül, ami nem rossz akkor, ha az ember ötlet nélkül érkezik a Biocity oldalára. Nekem azonban volt tervem, mégpedig az, hogy szappant fogok vásárolni és rá is léptem a biocity.hu/collections/szappanok kategóriára.

Igazából, ha röviden el akarnám magyarázni, hogy mit éreztem, mikor megláttam a választékot, csak annyit tudnék mondani, hogy megérkeztem a szappanok mennyországába. Annyi féle-fajta szappan volt itt, sokféle színben és illatban. Ráadásul egy csomó illat olyan volt közöttük, amikről még korábban nem is hallottam. Volt például goji bogyós szappan is. Biztos vagyok benne, hogy ha vendégek, vagy a barátnőm átjön hozzám, akkor sokkal szívesebben fog egy ilyen szappant használni, mint egy közérteset.

biocity.hu/collections/szappanok

A biocity.hu/collections/szappanok linken található szappanoknak azonban nem csak az volt a legfőbb irányelve, hogy illatosak legyenek. Ezek a szappanok szinte egytől egyig, natúrszappanok voltak. Bár ezt gondolhattuk volna már a Biocity oldalának elnevezéséből is. Ettől függetlenül, jó volt arra gondolni, hogy nem kell félnem a vegyszerektől és mesterséges anyagoktól, amikkel tisztítom magam. Nekem pedig ez szinte minden pénzt megér. Ettől függetlenül, az árakra sem lehetett panaszom. Ilyen minőségi termékeknél sokkal többre készül az ember, a Biocity oldala azonban, a webshop jellege miatt, meg tud engedni magának olyan árakat, amiket rendes boltokban el sem tudnánk képzelni.

Ezek az árak pedig mindig ki vannak írva az aktuális termék megnevezése és képe alá. A képek is tetszettek nagyon, mivel mindig jól meg tudtam nézni, hogy mi az, amit vásárolok. Így nem kellett félnem, hogy valami olyat fogok rendelni, ami nem felel meg az elképzeléseimnek. A rendelést egyébként pár perc alatt le tudtam adni. Nem kellett sorba állnom, vagy várakoznom, csak bedobtam ezt a pár szappant a kosaramba és már csak az adataimat kellett megadnom. A szappanok pár nap múlva megérkeztek és nagyon örültem nekik.