Ezt a hibát még szemüveg nélkül is látni lehetett

Szemüveges vagyok, és sajnos olyan mértékben rossz a szemem, hogy ha esetleg véletlen elfelejtem, hova raktam a szemüvegem lefekvés előtt, akkor komoly gondot okoz megtalálnom azt.

Egy ideje gondolkodok is már a szemműtét lehetőségén, mert sokat segíthetne rajtam. A szemüveggel különben is csak gond van: állandóan tisztítani kell, ellazul benne valamilyen csavar, kiesik a lencse stb.

Ráadásul nekem valamilyen allergiám is van, mert a régi, fémből készült szemüvegem állandóan kimarta az arcomat ott, ahol érintkezett a bőrömmel. Később, mikor átváltottam a műanyag keretes szemüvegre, ez a probléma megszűnt, de ez a többi gondot nem oldotta meg.

Egyszer beültem egy filmre a moziba. A filmet már évek óta vártam, és nagyon izgatott voltam. Erre mi történt? Vetítés közben kiesett az egyik lencse a keretből, a csavar meg elgurult valahova, szóval lőttek a mozis élményemnek.

De vannak olyan ritka dolgok, amit szemüveg nélkül is láthatok. Ilyen volt például az, mikor az otthonunkban a szennyvíz csatornával gondok adódtak.

A szennyvíz csatorna szerelés nem éppen egy egyszerű dolog, így nagyon gondosan választottam ki azt a csapatot, akire ezt rámertem bízni. Így esett a választásom a topvizgazfutesszerelo.hu stábjára, akik a legjobbnak számítanak az országban!

Szerintem kezdjétek azzal, hogy egy kicsit nézelődtök a weboldalukon, és akkor már érteni fogjátok, miért is mondom ezt.

Nagyon sok területen dolgoznak: csatornázás, vízszerelés, csőtörés, dugulás, gázszerelés és fűtésszerelés. Szóval tulajdonképpen mindent lefednek, amire egy háztartásnak csak szüksége lehet!

A szennyvíz csatorna szerelés a kisujjukban van, de ez igaz minden másra is, amit az előbb felsoroltam! Tudom miről beszélek, már már hívtam őket például akkor is, mikor a fűtéssel volt gondom, és akkor is makulátlan munkát tettek le az asztalra!

A szennyvíz csatornával kapcsolatos teendőket is maximális profizmussal hajtották végre! Én arra számítottam, hogy ez egy több napon keresztül tartó, sok mocsokkal járó munka lesz majd, de ehhez képest pár óra alatt megoldották az egészet!

Persze nem csak azért szeretem őket annyira, mert gyorsan dolgoznak, hanem azért is, mert a maximalizmusra törekednek. Ezért is adnak garanciát a munkájukra, hiszen tudják, amihez egyszer hozzányúltak, az tartósan működni fog a jövőben is!

Kanyarodjunk egy kicsit vissza a weboldalukra.

Ott rengeteg hasznos információt meg lehet találni, ráadásul egy áttekinthető, rendezett formában! Én minden alkalommal azonnal megtaláltam ott mindent, amit csak kerestem! Nincsenek ott felesleges információk, csak az, ami az ügyfeleik számára valóban fontos lehet!

A weboldalukon egyébként a hibajelentés is elképesztően egyszerű, hála annak, hogy egy űrlap segíti ezt a folyamatot. Rövid idő alatt ki lehet tölteni, és csak az a fontos, hogy az elérhetőségeinket is megadjuk, mert akkor rövidesen felkeresnek majd minket, hogy a meghibásodás részleteit át lehessen beszélni.

Ez azért is fontos, mert minél többet tudnak a hibáról annál felkészültebben tudnak kiérkezni. Hozzánk is úgy jöttek már, hogy a problémát már nagyjából sikerült körvonalazni, aminek az eredménye az volt, hogy a munkát tényleg gyorsan befejezhették.

Rájuk egyébként akkor is számíthatunk, ha valamilyen alkatrész beszerzésére van szükség. Mivel pontosan tudják, hogy mit honnan lehet a legjobb áron beszerezni, ezért ezt is nyugodtan rájuk bízhatjuk, biztosan nem járunk rosszul!

Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket velük kapcsolatban. Ők valóban a legjobb választást jelentik, ha valamilyen javítanivaló akadna az otthonotokban!