Lehet nem csak a szemüveget kell lecserélnem?

Most már tényleg ideje volt új szemüveget csináltatnom. Sajnos az előző már annyira karcos volt, hogy nem láttam vele jól. Például nem vettem észre a boltomban éktelenkedő porcicákat sem. Szerencsére a kedvenc optikám mindig tárt karokkal és kedvezményekkel várnak rám. Most a változatosság kedvéért egy macskás stílusú szemüvegre esett a választásom. Az optikus nagyon kedves volt velem. Mindenféléről el tudtunk beszélgetni, míg a papírokat intéztük. Arról nem is beszélve, hogy még ajándék pótszemüveget is adott hozzá. Le merem fogadni, hogy ez a legjobb optika az országban.

Azt tanácsolta, hogy a szemüveg mellett a takarítógépet is cseréljem le. Egy nagyon imponáló és meggyőző céget ajánlott számomra. Elmondása szerint a Greenway Magyarország Kft. húsz éve van a szakmában. Egyedülálló bérlési programot hozott létre. Mindenki számára elérhető prémium minőségű takarítógépeket ad egy olyan szolgáltatási csomagban, ahol a partnereinek nincsenek beruházási költségei és üzemeltetéssel kapcsolatos feladatai.

Ilyen bérelhető eszköz például egy vízszívó. Két nagy modellt különítünk el ebben a kategóriában. Először is van a TASKI vacumat 44. Ez egy nagyméretű nedves és egyben száraz porszívó. Jellemzői közé tartozik a fixomat szívófej és a dupla szívómotoros rendszer a hatékony vízfelvételért és foltmentes száradásért. Ezt a gépet úgy tervezték, hogy megfeleljen azoknak a követelményeknek, amelyeket az univerzális vízszívógépekkel szemben elvárnak. És még rozsdamentes tartállyal is rendelkezik. A kifejlesztett szűrőrendszerével kétszeres védelmet nyújt a motor számára, illetve jelentősen megnöveli a gép élettartamát. A TASKI nagy hangsúlyt fektet a jó levegőminőségre is.

A másik vízszívó a a TASKI vacumat 12/22 T. Szintén egy száraz, nedves porszívóról beszélünk, amely tényleg egy többfunkciós gép. Gyorsan és könnyen cserélhető porszívója és vízszívója van. Ezeknek a modelleknek nem jelentenek kihívást a lépcsők, sem  a szintkülönbségek. Speciális tartozékaival még a munka hatósugara is növelhető..
Ideális az alapvető takarítási feladatok elvégzéséhez. Ez a két gép mindenki igényét kielégíti, főleg azért, mert halk és nagy szívóerővel rendelkezik.