Optikában kaptam tippet árnyékoló hálóra

Nemrég voltam az optikában új szemüveget csináltatni magamnak, mert éreztem, hogy a régi már nem megfelelő erősségű. Elég sokat kellett várnom az optikusra, de nem bántam, mert összefutottam egy ismerősömmel, és beszélgetni kezdtünk. Mesélte, hogy nemrég belevágott a kertészkedésbe, és ehhez a gazdabolt.hu nagyon nagy segítség számára. Ugyanis a Gazdabolt oldalán az árnyékoló méretek is pontosak, ezzel pedig már küzdött korábban, mert valahogy sosem volt akkora a valóságban az árnyékoló, mint ahogy a weboldalon írják. Azért van szüksége erre az eszközre, mert túl napos a kertjének azon része, ahol a veteményese van, és megég a növények levele. Mindent kipróbált már, de egyedül csak az árnyékolóval tudott érdemi eredményeket elérni. Nekem is voltak hasonló problémáim a kertemmel, úgyhogy gondoltam, én is megnézem magamnak az árnyékoló méreteket.

Amikor ellátogattam a gazdabolt.hu-ra, láttam, hogy a választék is óriási, úgyhogy tudtam, hogy biztos fogok találni nekem való kertészkedési eszközöket. Egy kifeszíthető árnyékoló hálóra esett végül a választásom, mert ha egyszer meg is szüntetem a veteményest, az árnyékolót attól még máshol fel fogom tudni használni. Láttam a termék leírásánál, hogy van is belőle raktáron, úgyhogy rányomtam a kosár gombra, és így bekerült a termék a virtuális kosaramba. Már csak a rendelést kellett leadni. Házhoz szállítással akartam rendelni, és erre volt is lehetőségem. Néztem, hogy tudok-e utánvéttel fizetni, mert nem annyira kedvelem az online bankkártyás fizetést, de szerencsére nem volt semmi akadálya.

Még választottam is egy-két dolgot az Akciók fülről, amit amúgy is meg szerettem volna venni. Kapóra jött, hogy jóval olcsóbban tudtam őket megvenni az eredeti árukhoz képest. A házhoz szállításra a rendszer 1-5 napot írt, amivel nekem nem volt problémám, nem volt sürgős az árnyékoló háló megérkezése. De gyorsabban kihozták, mint amire számítottam, így fel is tudtam feszíteni, mielőtt ideértek volna az első erősebb napsugarak. Örültem, hogy az ismerősöm mesélt nekem a gazdabolt.hu-ról, mert én is megismerhettem neki köszönhetően, és jó áron tudtam hozzájutni az árnyékoló hálóhoz. Ráadásul itt tényleg végre az árnyékoló méretek is pontosak!

árnyékoló méretek