Optikában pólóötletet kapni? Ilyen is van!

10 éves korom óta vagyok szemüveges, ami gyakran megnehezíti a mindennapjaimat. Egyik kényelmetlen dolog például, hogy félévente optikushoz kell járnom, mert sajnos még mindig romlik a szemem.

Múltkor is így tettem, amikor hallom, hogy a mögöttem várakozók épp a LOLmarkt nevű egyedi pólókat készítő cégről beszélnek. Épp a múltkor fogadtam meg, hogy felújítom kicsit a ruhatáram, úgyhogy a hallgatózás után rá is kerestem a LOLmarkt honlapjára.

Amikor megláttam a különféle darabokat, rögtön meggyőztek róla, hogy ez az egyedi póló dolog egészen jó ötlet, hiszen ezekkel biztosan nem találkozom majd szembe az utcán.

egyedi póló

A LOLmarkt egy cég, akik különféle humoros, vagy sajátos (például filmes) pólókat kínálnak teljesen normális áron, úgy, hogy azokat online is meg lehet rendelni. De egyébként árusítanak egyedi pólókat személyesen is, országszerte 13 üzletük van, köztük Egerben, Miskolcon vagy Debrecenben.

Körbe is néztem hát, milyen kategóriák vannak, és köztük elmélyültem a gamer pólókban, amikből még sose láttam előtte ilyen választékot. Kinéztem hát egy nagyon jó kis egyedi pólót, ami négy színben is elérhető volt. A honlapon azt is írták, hogy mikorra várható a szállítás, és hogy éppen elérhető-e raktáron az adott termék.

Könnyedén megrendeltem, és mivel még reggel tettem mindezt, így másnapra már ki is szállította a futár, tehát tényleg gyors szolgáltatásról van szó.

És már egyedi pólóról van szó, lehet teljesen egyéni mintát is kérni a pólóra, legközelebb szerintem ezt is kipróbálom a LOLmarkt oldalán.