Optikából hazafele ugrottam be motorgumikat cseréltetni

Őszintén szólva meglehetősen mozgalmas életvitelt folytatok, mindig rohanok valahová. Ha éppen nem, akkor valószínűleg csak két rohangálás között vagyok… nem mondom, hogy kifejezetten élvezem, de nincs mese, rendszerint túlvállalom magam, hát így jártam. Optikában dolgozom egyébként, nagyon szeretem, számomra a béke szigetét is jelenti: sosincs hangzavar, kezelhetetlenül nagy tömeg, csak rend, tisztaság és jellemzően azért elég jó fej vásárlók, a főnökömet is kedvelem. A szépérzékemnek is kellemes, hiszen lássuk be, egy jó szemüveg majdhogynem fontosabb eleme a szettünknek, mint a ruha, hiszen a szemüvegünkkel mindig azonosulnunk kell és rengeteget elárul a viselőjéről, mit választ állandó elemnek a külsejére.

Aminél viszont sosem kellett aggódnom azzal kapcsolatban, hogy ne tudnám beilleszteni a napirendembe, az az volt, hogyha a motortire webshop által rendeltem mondjuk új motorgumikat szeretett járgányomra. Egyrészt nagyon könnyen tudtam kezelni a felületet, másrészt lehetőség volt személyes átvételre is az üzletükben – ez számomra több szempontból is praktikusnak bizonyult. Egyrészt nem kellett sakkoznom, mikor hol vagyok, hova kérjem a csomagomat, elég volt az üzletbe mennem nyitvatartási időben; másrészt, ami tényleg nagy könnyítést jelent, az az, hogy rendelkeznek egy kiváló időpontfoglalási rendszerrel, amin keresztül, ha előre foglalt az ember időpontot, akkor akár egyből viheti is a motort a gumikkal cserére. Mondanom sem kell, ennek minden alkalommal hálás voltam, főleg azért, mert a motortire webshopnál nagyon jó árak érhetők el a legtöbb terméknél, és az is szinte mindig teljesen egyértelmű, hogy mennyi termék van raktáron és milyen szállítási vagy átvételi idővel rendelhető. Ezt nemrégiben magam is kihasználtam: előre láttam, hogy az egyik hetem várhatóan egy óriási zűrzavar lesz, de nem kellett kétségbeesnem; csupán időpontot foglalni hozzájuk nagyjából akkorra, mikorra sejtettem, hogy átvehető a rendelésem – majd várni a hőn áhított SMS-t, az ideális időpontban elmenni átvenni, majd lecseréltetni a régieket. Mindez hihetetlenül gördülékeny folyamat náluk, nem is kell sokat logisztikázni, variálni, csupán beugrani az optikából hazafelé.

Persze elérhető náluk házhoz szállítás is, ami akkor lehet kényelmes, ha valaki messze lakik és nem tudja megoldani, hogy személyesen vegye át rendelését az üzletben. Ez is szuper megoldás, mert ismerőseim tapasztalatai szerint jellemzően ebben az esetben is megkapják 1-2 munkanapon belül, és soha senkinek nem volt problémája ezzel kapcsolatban. Én a magam részéről maximálisan tudom ajánlani a motortire webshopot, bármikor szívesen vásárlok náluk!