Őszinte vallomás: kisebb melleket csináltattam

Azon kevesek közé tartozom, akik tiszta szívükből szeretik a munkájukat. Tudom, hogy ez ritka, nagyon sokan kerülnek olyan munkahelyre, amit csak a pénz miatt vállalnak el, és vagy nincs rá lehetőségük, vagy nem mernek váltani másik munkahelyre attól tartva, hogy ott sem lesz jobb a helyzet. Hálás vagyok a munkatársaimért és a feladatért is, amit elvégezhetek. Azt gondolom, hogy nagyon fontos az, amit az optikában csinálunk. Még egy napszemüveg eladásával is boldoggá lehet tenni a betérő vásárlókat, sokan bizonytalanul jönnek be, nem tudják, hogy milyen típusú keret illik az arcukhoz, ezért nagyon fontos, hogy mi az optikában szakszerű segítséget tudjunk nyújtani. Ez egyébként sajnos nem jellemző minden optikára, de szerencsére nálunk nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos képzésekre, így bármilyen kérdésre, problémára azonnal tudunk válaszolni a kedves vendégeknek, akik ezt mindig örömmel fogadják.

mellkisebbítés

Azonban van egy nagy problémám, méghozzá az, hogy ez a munka sok álldogálással jár, ami nagyon nehéz és megterhelő akkor, hogyha az ember lányának az idomai nem éppen a legkisebbek, hogy szépen fogalmazzak. Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel. Kipróbáltam sokféle különböző melltartót, de egyik sem hozta meg a várt eredményt, így került szóba a mellkisebbítés. Ebéd időben a kollégámmal beszélgettünk, ekkor szembesültem azzal a ténnyel, hogy neki is volt plasztikai műtéte, igaz, neki a másik irányba történt, nála nagyobbítás történt. Egyébként egészen elképesztő, hiszen mind idáig nem vettem észre, hogy megnagyobbították a mellét. Teljesen természetes hatást keltett. Meg is kértem arra, hogy küldje el nekem annak a plasztikának az elérhetőségét, ahol ő megcsináltatta a mellét, úgy gondolom, ha ilyen remek munkát végeztek a mellnagyobbítás során, akkor minden bizonnyal a mellkisebbítés sem okoz nekik problémát. Végül elküldte nekem a plasztika weboldalának a címét. Innen tudtam meg, hogy a Kelemed Plasztikáról van szó. Azonnal rá is vetettem magamat a teljes weboldalra, majd pedig a mellkisebbítésről szóló oldalon több információhoz is hozzájutottam anélkül, hogy felvettem volna a telefon. Részletesen taglalták a műtéttípusokat, azt is, hogy milyen vizsgálatokra van szükség a mellkisebbítés előtt, valamint, hogy milyen szövődmények léphetnek fel, és milyen utasításokat kell betartani a mellkisebbítés után.

A mellkisebbítés árakról is szó esett a cikkben, de ezt természetesen nem lehet egy konkrét összegben azonnal meghatározni, hiszen több mindentől függ az, hogy mennyibe kerül a mellkisebbítés. Az is kiderült, hogy ha mellenként több mint 400-500 gramm kisebbítésről van szó, akkor helyreállító műtétre is szükség van, ami természetesen szintén változtat az áron. Egy személyes konzultációt követően azonban pontosabb információt lehet kapni az árral kapcsolatban és természetesen így személyesen is meg lehet ismerni a doktor urat, valamint a csapatot, aki foglalkozik a páciensekkel.

A végére sikerült bátorságot venni magamon, és kértem időpontot a weboldalon található konzultációs kérdőíven keresztül. Mivel a kollégám csak pozitív dolgokat mondott a Kelemed Plasztikáról, valamint a doktor úrról, így arra számítottam, hogy hasonlóan elégedett leszek én is. Amikor sor került a személyes találkozóra, hatalmas pozitív csalódás ért. Kicsit izgultam, és kellemetlenül éreztem magamat az első percben, de az a fogadtatás, ahogy vártak, nagyon gyorsan helyreállította a pulzusomat. Ma már kijelenthetem, hogy a legjobb döntést hoztam meg akkor, amikor úgy döntöttem, hogy kérek időpontot.