Szemüveget az optikus, fűtésszerelést a víz gáz fűtés szerelő végez

Vannak olyan helyzetek, amikor az embernek szüksége van szakember segítségére. Ilyen volt az is, amikor azt vettem észre, hogy egyre csak romlik a látásom. Hogy ezt megállítsam, elmentem egy optikába, és csináltattam szemüveget. Sok barátom csak úgy a netről rendelt magának szemüveget, mondván ők be tudják lőni, hogy milyen erősségűre van szükségük. Szerintem meg ez nagyon nem így megy, ezeket a feladatokat jobb szakemberre bízni. Ilyen volt az is, amikor otthon elromlott a fűtésünk. A párom kitalálta, hogy majd ő megpróbálja megjavítani, de én azon az állásponton voltam, hogy inkább hívjunk szakembert, az a biztos. Be is írtam a keresőbe, hogy víz gáz fűtés szerelő, és ekkor találtam rá a vigazfutesszerelo24.hu oldalára. Nagyon örültem neki, mert láttam, hogy Budapesten és Pest megyén belül akár egy óra alatt ki tudnak jönni a helyszínre, ha arra van szükség. Ráadásul olyan a szolgáltatásuk, hogy ha nagy a baj, akkor a nap 24 órájában lehet őket hívni. Én ennek nagyon örültem, és igyekeztem elraktározni ezt az infót, ha ne adj isten, a jövőben gondunk lenne. A több, mint 30 éves tapasztalatuk szerintem elég jó referencia arra, hogy értenek a dolgukhoz. Biztos vagyok benne, hogy nem nagyon van olyan helyzet, amivel ők már ne találkoztak volna.

Azonban az oldalon olvastam, hogy meg kell különböztetni a probléma alapján, hogy fűtésszerelőre vagy gázszerelőre van szükségünk, ugyanis más – más dologhoz értenek ezek a szakemberek. Olvastam azt is, hogy gázszerelőre akkor van szükségünk, ha maga a gázkészülék romlott el. Fűtésszerelőt pedig akkor kell hívni, hogyha működik a készülék, viszont valamiért nincs meleg az otthonunkban. Ahogyan mi beazonosítottuk, nekünk ez utóbbi volt a problémánk, mert láttuk, hogy a kazán működik, mégis meg kellett fagyni a lakásban. Nyilván pont januárban történt ez, amikor a legnagyobb hidegek vannak. Ezért is örültünk annak, hogy ha nagy a gond, akár egy órán belül is a helyszínre tudnak jönni a szakemberek. Szerintem a mi helyzetünk akár lehet vészhelyzet is. De mielőtt felvettem volna a céggel a kapcsolatot, még gyorsan el szerettem volna olvasni néhány dolgot, hogy biztosan tisztában legyek mindennel.

Az oldalon találtam egy telefonszámot, amit lehet hívni, illetve van olyan lehetőség is, hogy visszahívás kérése, ha nem olyan sürgős a dolog. Én az utóbbit választottam, és reméltem, hogy egyrészt valaki felveszi a telefont, másrészt pedig, hogy gyorsan ki tudnak majd jönni a helyszínre. Szerencsére felvették a telefont, és gyorsan tudtam időpontot egyeztetni az úriemberrel. Biztosított róla, hogy amint tudnak, kijönnek hozzánk. Addig is, amíg várakoztam, gondoltam olvasgatom még kicsit a weboldalukat, úgysem nagyon volt jobb dolgom. Ami szinte rögtön szemet szúrt, az az a mondat volt, hogy ha gáz- vagy fűtésszerelőre van szükség, az ember semmiképp se próbálkozzon otthoni szereléssel. Nagy gond lehet belőle, és nem csak a berendezésben tehet kárt, hanem az egészségünkben is. Rögtön beugrott, hogy először nálunk is a párom akarta megpiszkálni a fűtést, és nagyon örültem neki, hogy ezt nem hagytam. Szerencsére nagyon hamar kijöttek a szakemberek, és elég gyorsan el tudták hárítani a problémát, így nem kellett fagyoskodnunk. Mindenkinek szívesen tudom ajánlani a vizgazfutesszerelo24.hu szolgáltatásait, ha víz gáz fűtés szerelőre van szüksége. Nálunk nagyon jó munkát végeztek.