Tisztán átláthatunk mindent, ha náluk alapítjuk meg a cégünket

A szememmel mindig is probléma volt. Legalábbis most már így látom, pedig mikor kisgyerek voltam, még nem volt szükségem szemüvegre. Valamikor gimnázium környékén jött el az a pont, amikor már el kellett vinnie az anyukámnak szemészhez. Sajnos kiderült, hogy valóban nem olyan jó a szemem és távolra rosszabbul látok. Ez engem annyira nem érdekelt akkoriban, ahogy az sem, hogy milyen szemüveget fogok hordani.

Sajnos az akkori osztálytársaim azonban nem voltak ennyire indifferensek velem szemben. Néha csúfoltak a szemüvegem miatt és ezért évekig nem is hordtam. Aztán rájöttem, hogy létezik kontaktlencse is, ezzel pedig megoldódott minden problémám. A vicc az, hogy most már néha szívesebben hordok szemüveget, mert találtam olyat, ami teljesen hozzáad a stílusomhoz. Nem szégyellem már és remélem, hogy sokan mások is rájönnek erre.

Hasonló utat jártam be a cégalapítással is. Sokáig azt hittem, hogy nekem ez nem egy opció, de aztán rátaláltam a topcegalapitas oldalára és teljesen megváltozott a hozzáállásom. Kósza gondolat volt csak, hogy alapítsak egy olyan céget, ami az egyik kedvenc hobbimmal foglalkozik, a topcegalapitas azonban valósággá tette. Ehhez pedig nem kellett mást tennem, mint rákeresnem a neten, hogy cég alapítása és az elsők között adta ki az ő oldalukat.

Már természetesen a keresőben elfoglalt hely is kifejezetten pozitívan hatott a megítélésükre, de még inkább azt éreztem, hogy jó helyen járok, mikor megláttam, hogy miként van kialakítva az oldal. Látszott rajta, hogy profin tervezték meg és nem sajnálták a pénzt arra, hogy a számunkra lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsák. Csodás volt végignézni a szép színeken, illetve rápillantani az Országházat ábrázoló képre. Már szinte el tudtam képzelni magamat, ahogy engem is ez a látvány fogad a cégem épületéből kilépve.

Persze ezek csak álmodozások voltak, szükségem volt pár konkrét dologra a topcegalapitas szolgáltatásával kapcsolatban. Kívánságom azonban nagyon rövid időn belül be is teljesült. Nem kellett mást tennem, csak lejjebb görgetni és máris beleolvashattam egy csomó érdekes és nagyon hasznos tájékoztatóba. Ritkán érzem azt, hogy egy cég ennyire gondol arra, hogy nem mindenki profi üzletember, aki egy olyan oldalra téved, mint a topcegalapitas. Így azt lehetett elmondani ezekről a tájékozatókról, hogy szakszerűen voltak megírva, de mégsem érződtek idegennek, vagy túl bonyolultnak egy olyan átlagember számára, mint én.

Mielőtt még bármit eldönthettem volna, természetesen meg kellett tudnom azt is, hogy az adott szolgáltatásért mennyit kell majd fizetnem. A vicc azonban az volt, hogy ezt az információt keresnem se kellett. Amint fellépünk a topcegalapitas oldalára, az első dolog, ami szembe fog jönni velünk, az ez lesz. Ráadásul egy meglepő plusz dolgot is olvashatunk a nem túl drága tarifa mellett. Mégpedig azt, hogy ingyen is lehetőségünk van céget alapítani. A mai világban azonban semmi nincs ingyen és ez erre is igaz volt, mégis, az a kis plusz dolog, amit be kellett vállalnunk érte, egyáltalán nem volt problémás. Egyszerűen annyit vártak el, hogy igényeljünk náluk székhelyszolgáltatás. Ez nem esett nehezemre, hiszen egyébként is megbízhatónak találtam őket, akkor meg miért pont ne náluk intézzem el ezt is?

Be is jött a taktikám. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak velem attól a pillanattól kezdve, hogy először tárcsáztam a számukat. Nem is tudom már felfogni, hogy miért halogattam ilyen sokáig korábban a cég alapítását, mikor ilyen könnyedén el lehetett intézni egy olyan céggel, mint a topcegalapitas.