Új szemüveget az optikából, új táskát pedig innen szereztem

Vannak olyan napok az ember életében, amikor úgy van vele, inkább fel sem kellett volna kelnie, mert csupa bosszúság történik vele. Ez sajnos elkerülhetetlen, vannak jobb és rosszabb napok. Legutóbb, velem is így történt. Elaludtam reggel és a nagy kapkodásban a táskám beleakadt az ajtókilincsbe és elszakadt a pántja és a szemüvegemet is sikerült összetörni…mindkettőből vehettem újat. Legalább öröm volt az ürömben, hogy van nem messze tőlünk egy optika, ahová évek óta visszajárok, így nem is volt kérdés, hogy honnan fogom beszerezni az új szemüvegemet.

De ha jobban belegondolok, táskák terén sincs ez másképpen. Van egy kiváló webáruház, a www.annataska.hu, ahol nagyon szeretek böngészgetni és vásárolgatni. Igazi nőknek, lányoknak való táskawebshop, gazdag kínálattal, kiváló árakkal és folyamatos akciókkal.

Akkor találtam rá erre a webáruházra a neten, amikor egyszer lakodalomra készültünk a családdal. A ruhám és a cipőm is ki volt már választva, de szerettem volna magamnak valami szép alkalmi táskát vásárolni. Ilyenkor számomra fontos, hogy a szett, amit viselek szép és elegáns legyen, és a darabok harmonizáljanak egymással. Ezenkívül az is, hogy kényelmes legyen és jól érezzem magam benne.

A www.annataska.hu azért is tartozik a kedvenc webáruházaim közé, mert a kínálata, megkockáztatom, többezer darabra rúg. Márkában, stílusban, funkcióban, anyagban, színben is rendkívül széles a választék. Vannak itt hátizsákok, válltáskák, testtáskák, borítéktáskák, de még táskarendezők is. Találhatnak maguknak kellemes darabokat a sportosabb, de az elegánsabb stílus kedvelői is. A kínálat számtalan hétköznapi, utcai viselethez is felsorakoztat praktikus, jó elrendezésű és mégis esztétikus táskákat. Nemcsak táskák, de övek, pénztárcák és nesszeszerek is részei a bőséges választéknak. Általában, ha táskákról van szó, sokunknak elsősorban a hölgyek jutnak eszébe, ám ebben a webshopban az erősebb nem képviselői is bátran válogathatnak maguknak. Ugyanis a kínálat a férfitáskák körében is rendkívül széles, szintén vannak sportosabb és elegánsabb darabok, ahogyan az övek és pénztárcák terén is.

A webáruház felülete kellemes, pasztelles árnyalatú, nőies stílusú, szép betűtípusokkal. A menüje úgy van kialakítva, hogy segítse az eligazodást a kínálatban. A táskák típus és márka szerint vannak felsorakoztatva, a találatokat pedig nemre, típusra és színre lehet tovább szűkíteni. A népszerűbb márkák, mint a Tamaris, Jana, Bugatti, Marco Tozzi vagy Anekke külön menüpontot kaptak a webshopban. A pénztárcák és az övek kínálata szintén külön menüpontban tekinthető meg.  

Ha megvan a kiválasztottunk, a vásárlás pár kattintással lebonyolítható. Vásárolni regisztráció nélkül is lehet. Ennek ellenére én mindenkit arra biztatok, hogy szánjon a regelésre pár percet, hiszen a visszatérő vásárlók hűségprogramban vehetnek részt és folyamatos akciók is vannak. Ugyanis, a vásárlások után pontokat lehet gyűjteni, melyek a későbbi vásárlások során felhasználhatóak. Emellett kuponkódok segítségével tehetünk szert további kedvezményekre.

Többféle szállítási és fizetési mód közül választhatunk, hogy így is kényelmesebbé tegyék számunka a vásárlást. Az ügyfélszolgálatot kérdés vagy kérés esetén e-mailben és telefonon lehet eléri. Az ügyintézés gördülékeny, gyors és pontos a munkatársak rendkívül udvariasak.

Én nagyon szeretek a www.annataska.hu-ról vásárolni. Több táskám is van már innen, de választottam már a férjemnek is ajándékba övet és pénztárcát is. A rendelés leadásától számítva a termék mindig rövid időn belül megérkezett. Én általában munkahelyi címre szoktam kérni a csomagot mert elég sokat dolgozom és utánvéttel szoktam kifizetni a megrendelt árut. Nincs mindig nálam sok készpénz, de ez sem akadály, hiszen a futárnál bankkártyával is kifizethetem a kiválasztott táskát. Amikor a futár megérkezett a csomaggal, szóltak az optikából, hogy az új szemüvegem is készen van. Ezek szerint minden rossz napot követhet sok jó nap.